Már a tévéből is Dűne 2 folyik

Már a tévéből is Dűne 2 folyik

2024. február 19. 18:22, Hétfő
Tévés reklámja is van a Dűne 2-nek.

Már egy ideje megérkezett az utolsó mozis előzetes (legalábbis úgy hisszük!) a Dűne - Második rész című filmhez, innentől kezdve a forgalmazó jó eséllyel már csak tévés reklámokra, esetleg színfalak mögötti netes anyagokra fog koncentrálni. Ez valahol érthető is, hiszen az első trailer a filmhez már jó régen bemutatásra került. Íme egy magyar nyelvű tévés spot.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást.
A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival (Zendaya). Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét.
Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.
"

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások