Előzetest kapott az új Hellboy

Előzetest kapott az új Hellboy

2024. július 3. 07:52, Szerda
Új Pokolfajzat-film készült.

Úgy tűnik, nem túl nagy hírverés mellett Brian Taylor, aki partnerével anno a Crank című Jason Statham-filmmel robbant be a köztudatba, nemrég Bulgáriában rendezett egy Hellboy-filmet a Millennium Mediának Hellboy: The Crooked Man címmel, ami már egy előzetest is kapott.


Mint ismert, a Hellboy Ron Perlman főszereplésével elég sikeres volt a moziban, azonban a David Harbour-féle reboot eléggé bebukott, így érdekes lesz látni, hogy ez az élőszereplős adaptáció melyik úton fog elindulni. A Hellboy: The Crooked Man címből ítélve a reboot az ismert 3 részes minisorozatot fogja feldolgozni, a főszereplője Jack Kesy.

Hellboy karaktere 1993-ban jelent meg először képregény formájában. Egy démonról van szó, akit náci okkultisták idéztek meg a Pokolból. Később Trevor Bruttenholm professzor nevelte őt fel, aki a Paranormális Kutató és Védelmi Hivatalban dolgozott, s ezt követően vált Hellboy a világ legnagyszerűbb okkult nyomozójává. Képregényes történetei nemcsak a Hivatalnak végzett munkáját fedték le, hanem ifjú éveit is, valamint a halála utáni időszakot, amit a Pokolban töltött. Az már csak hab a tortán, hogy a Hellboy-képregényekből számos spinoff is született, például az Abe Sapien, a Lobster Johnson, a BPRD vagy a Sledgehammer 44.

Az első rész a mozikban Ron Perlman főszereplésével Amerikában 60, a világ többi részén pedig 40 millió dollár bevételt termelt 66 milliós költségvetéséből, míg a folytatás 76, illetve 84 millió dollárt 85 millióból. Ezek után a stúdió úgy gondolta, hogy nincs értelme Guillermo Del Toróval elkészíttetniük a trilógia zárását. 2019-ben a reboot Amerikában 22, a világ többi részén pedig csak 33 millió dollárt termelt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások