Megjelent a famonitor és a faegér

Megjelent a famonitor és a faegér

2004. március 23. 15:22, Kedd
Abszolút hi-tech, de a Flintstone család szobájában is jól mutat. Mi az? Hát a fából készült LCD monitor! - Hogy ilyen nincs? Hogyne lenne! Sőt, van ilyen billentyűzet, és egér is. Mi több, hamarosan nálunk is kapható.

A valódi faanyagokhoz napjaink műanyag-bádog világában a jómód, a szépség, és a természetesség érzése párosul. Nem véletlen, hogy az igazán elegáns irodák berendezése a mai napig valódi fából készül; az asztaltól a széken át a szekrényekig. A vastag perzsán befelé lépkedve a szép harmóniát csak a kötelező monitor-egér-billentyűzet trió töri meg seszínű-világos, vagy fekete foltként virítva az exkluzív háttéren. Legalábbis eddig így volt.A SWEDX nevű - nem meglepő módon - svéd cég azonban véget vetett a fent vázolt tarthatatlan állapotnak, és komplett faburkolatú termékcsaláddal jelentkezik a piacon. Az idei CeBiten is felvonultatott termékek valódi fából, gyönyörű egyedi dizájnal készülnek, és többféle kivitelben kaphatók. Színviláguk is a fából készült bútorokéhoz igazodik, így kaphatóak ash (világos, kőris), beech (vöröses, bükkből, közép árnyalatú), és sapele (sötét, mahagónis) egyaránt.

Természetesen a fényűző külső mögül a belbecs sem hiányozhat. A cég monitorait a világ legvékonyabbjai között tartják számon, melyeket technikai paraméterei is a csúcskategóriába emelnek. Ha valaki szereti a meghökkentő részleteket, ha az egyszerűen megbízható csúcstechnika már kevés, és extravagáns eleganciára vágyik, semmiképpen ne hagyja ki a lehetőséget. A termékeket Magyarországon az Expert Kft. forgalmazza.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások