Charlie Sheen animációs filmben

Charlie Sheen animációs filmben

2005. október 26. 18:30, Szerda
A Lions Gate viszonylag kis stúdiónak számít, ám a Fűrész és A megtorló sikerével immáron nagyobb költségvetésű produkciókba is bele mernek vágni. A hétvégén kerül mozikba a Fűrész 2, jövőre pedig az animációs részlegük első filmje, a Foodfight!.

A film bemutatóját jövő év végére datálják és ezzel mutatkozik be a frissen létrehozott Lions Gate Family Entertainment, mely kifejezetten animációs és családi filmek forgalmazására lett létrehozva.

A Foodfight! címen futó animációs film egy szupermarketben játszódik, melyben zárás után az áruk életre kelnek. A szereplők hangjait - ahogy azt már megszokhattuk - sztárok adják majd. A főszereplő Dex Dogtective hangját Charlie Sheen adja, Lady X Eva Longoria, míg Mr. Clipboard Christopher Llyod hangján szólal meg.


A mostanában a bulvársajtó figyelmének középpontjában álló Sheen nem először adja a hangját rajzfilmhez. Legutóbb a Minden kutya a mennybe jut-ban szólalt meg a főszereplő kutyaként.

A Lions Gate nem aprózza el a dolgot. Bejártak jó pár szupermarketet, majd a leggyakrabban előforduló árukat összeírták, a forgalmazókkal felvették a kapcsolatot, és így azok szerepelhetnek a filmben.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások