Snipes és Van Damme egy filmben

Snipes és Van Damme egy filmben

2005. október 27. 18:14, Csütörtök
A '90-es évek egyik leghíresebb akciósztárja a belga Jean-Claude Van Damme volt. Az egykor balettozó színész a Véres játék című akciófilmmel robbant be a köztudatba.

Karrierje csúcsán olyan, még ma is nagy sikernek örvendő filmekben szerepelt, mint az Időszaru vagy a Tökéletes katona. Aztán valahogy elpártolt tőle a szerencse és első saját rendezése, a Véres játékot szinte egy az egyben lemásoló A kalandor bukása óta szinte csak B kategóriás filmekben szerepel.


Wesley Snipes pályafutása elején leginkább sportfilmekben volt látható. Az akciósztár titulust Az 57-es utas sikere után érdemelte ki. Ezután pár középszerű film következett, majd jött a képregényhős Penge karaktere. És ezzel együtt a világhírnév. A harmadik rész sikertelensége azonban őt is rosszul érintette és legújabb, 7 másodperc című filmje idehaza már csak DVD-n jelent meg.

Most azonban úgy döntöttek, hogy összefognak egymással. A belga hőst sztárrá avató Véres játékot rendező Sheldon Lettich legújabb, The Hard Corps című filmjében együtt szerepel majd a két sztár. A történetben Van Damme egy veterán ex-kommandóst, bizonyos Patrick Sauvaget alakít, aki 3 év Irak és Afganisztán után az egykori Nehézsúlyú Világbajnok ökölvívó testőre lesz. A bokszolónak szüksége is van a védelemre, hiszen keresztbe tett a helyi rap-mogulnak, aki ezt nem igazán nézi jó szemmel.

A forgatást jövő hónap elején kezdik meg Kolumbiában, majd onnan jönnek Romániába.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások