Jövőre jön a Fűrész 3

Jövőre jön a Fűrész 3

2005. november 8. 19:04, Kedd
A 2004-es Fűrész megjelenése pillanatában kultfilmmé avanzsált. A minimális költségvetés ellenére az év egyik legjövedelmezőbb alkotása lett.

Amerikában alig két hete mutatták be a folytatást, a "találó" Fűrész 2 címen. A film 4 millió dollárból készült, de már most 60 millió feletti bevételnél tart. Ekkora sikert persze nem lehet parlagon hagyni, így nem meglepő a bejelentés: jövőre lesz Fűrész 3. Gregg Hoffman, az immáron tilógiává bővülő sorozat producere az egyik rajongói honlapon jelentette be a harmadik részt.


"Először is szeretném megköszönni a támogatást" - kezdte Hoffmann. "A Fűrész 2 nyitóhétvégéje minden elképzelésünket felülmúlta és ezt csak nektek köszönhetjük. És most bejelentenék pár dolgot:
1. Nyugalom! Csak most fejeztük be a második részt, de igen: lesz harmadik is. És minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ne k
juk el.
2. Még nincs leszerződtetett szereplőgárda a harmadik részhez!
3. És rendező sincs!
4. Nem S3W lesz a címe."

Szóval Gregg elég kevés dolgot tett közzé, de a lényeg, hogy hamarosan ismét borzonghatunk kedvenc thrillerünk újabb részén. Addig pedig futás a moziba megnézni a második részt!

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások