Van képünk hozzá: Rocky Balboa

Van képünk hozzá: Rocky Balboa

2006. június 7. 10:03, Szerda
A mozivásznak leghíresebb ökölvívója, Rocky Balboa hatodszor is visszatér! A december 22-én mozikba kerülő filmből sikerült pár képet szerezni.

Rocky Balboa Hollywood egyik legismertebb ökölvívója. Sylvester Stallone a szegénysorból ünnepelt sztárrá felemelkedett bokszoló karakterének köszönheti karrierjét.

Stallone rendszeresen visszatért Rocky karakteréhez. Általában akkor, ha karrierje megfeneklett. Ilyenkor forgat egy filmet és egyből emelkedik az ázsiója. Manapság azonban nagyobb szüksége van egy sikeres filmre, mint eddig bármikor.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A hazai mozikban legutóbb a 2003-as Kémkölykök 3D-ben tűnt fel, azóta többnyire videótékákban találkozhattunk filmjeivel. De év végétől ismét a régi fényében csilloghat az egykori akcióhős.

Rocky Balboa hatodszor is visszatér! Bár már jóideje visszavonult, de a legújabb nehézsúlyú világbajnok mégis kihívja őt egy utolsó viadalra. A legendának nem sok kedve van hozzá, hiszen életét súlyos tragédia is beárnyékolja. De végül elvállalja a mérkőzést.

A rendezői és a forgatókönyvírói feladatokat maga a főszereplő vállalta magára. Érdekesség, hogy 1976-ban Stallonét a Rocky első részével Oscar-díjra jelölték - a film összesen 10 kategóriában indult, végül három díjat nyert el.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban