Mad Max negyedszer is visszatér

Mad Max negyedszer is visszatér

2006. november 7. 21:59, Kedd
A legújabb hírek szerint George Miller folytatni szeretné kultfilmjét, sajnos úgy tűnik, Mel Gibson nélkül. A rendező szerint ugyanis az egykori őrült zsarut manapság jobban csábítja a kamera túloldala.

Az 1979-es kultmozi, a Mad Max első része óta a készítők elég komoly karriert futottak be. A főszereplő Mel Gibson Hollywood egyik legnagyobb sztárja és Oscar-díjas rendezője lett, a direktor George Miller pedig olyan alkotásokban működött közre, mint a Babe vagy a Lorenzo olaja.

Legújabb, Happy Feet címet viselő filmje forgatásán válaszolt pár, a Mad Max IV-et érintő kérdésre. Elárulta, hogy a negyedik részt még az aktuális mozija előtt kívánta leforgatni, ám ez végül nem jött össze.

"Olyan 3 hónap lehetett még a forgatás kezdetéig, mikor kitört a háború Irakban, minek hatására a dollár és az ausztrál dollár értéke jelentősen csökkent. Ezzel elvesztettük a büdzsé tetemes részét. Ráadásul a biztonsági intézkedések miatt nem jutottunk konténerszállító hajókhoz sem, így az eszközeinket nem tudtuk elvinni."

"Úgy érzem új Maxet kell választanunk" - árulta el Miller. "Sajnos már elmúlt az idő, mikor még Mel alakíthatta volna a figurát. Az első rész idején 21 éves volt, most pedig már az ötödik X-et tapossa. Ráadásul szerintem mára jobban szeret a kamera túloldalán dolgozni."

Listázás a fórumban