A 4 Head Studios új kalandjátékon dolgozik

A 4 Head Studios új kalandjátékon dolgozik

2007. február 21. 21:17, Szerda
A The Guild 2 után a dtp felkérésére a 4 Head Studios új projektbe kezdett. A név és információk nélküli program érkezését Claas Wolter, a dtp marketing-osztályának vezetője erősítette meg.

Az interjúban természetesen nagyok sok minden szóba került, hiszen a dtp egy sufni-cégből mára Németország egyik meghatározó fejlesztő és kiadóvállalattá nőtte ki magát. A cég 2006-ban sikert sikerre halmozott, többek között a Runaway 2-nek köszönhetően. Így nem csoda, hogy a foglalkoztatott munkatársak száma 35-ről, 60-ra nőtt.

Wolter a beszélgetés során azt is elárulta, hogy közel sem jelentettek be minden jövőben megjelenő címet. Példaként említette a Black Mirror 2-öt, amelyen teljes erőbedobással dolgoznak a fejlesztők, valamint egy újabb kalandjáték előmunkálatairól is beszélt, de részleteket természetesen nem árult el. Tovább göngyölítve a fonalat, utalt arra is, hogy a dtp nemsokára a piac további szegmensei felé is nyit majd, de ez nem azt jelenti, hogy a kalandjátékok kedvelőit a sarokba dobják.

A kiadó hivatalos oldala

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások