Trilógia lesz a Gears of War

Trilógia lesz a Gears of War

2007. március 17. 15:47, Szombat
"A játék, mely eladta az X360-at" - tartják az Epic Games legújabb sikerprogramjáról. És ez valóban így is van. Sok gamer csak és kizárólag a Gears of War kedvéért döntött a Microsoft konzolja mellett.

A közel 3 milliós eladási mutatót produkáló akciójáték remek grafikával és hangulattal rendelkezett. Az Epic Games vezető tervezője, Cliff Bleszinski nem okozott túl nagy meglepetést, mikor bejelentette: további részekkel bővül a játék.A készülő két epizód megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, ám az biztosnak tűnik, hogy az egyelőre Gears of War 2 munkacímen futó résszel még az idén játszhat az X360-as közösség.

Igen, így van. Az első rész után a másik két epizód is csak és kizárólag X360-ra fog megjelenni. A GoW egyébként a játékosok mellett a kritikusok elismerését is kivívta. A 8,5-9,8 közötti értékeléseken felül az akciójáték számos díjat is bezsebelt. Az idei Game Developers Conference díjátadóján a legjobb játék, legjobb technológia és legjobb vizuális megjelenítés elismerését is magáénak tudhatta.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások