Rettegésben tartják az RTL Klub "sztárjait"

Rettegésben tartják az RTL Klub "sztárjait"

2007. március 19. 14:01, Hétfő
Amerikában nagy siker volt, nálunk inkább a bukás felé tendált, de az RTL úgy döntött, hogy visszahozza A rettegés foka című valóságshow-ját.

Amerikában a reality 6 évadon keresztül szerepelt műsoron, nálunk már egy évad alatt megelégelték, hiszen az RTL Klub nagyrészt saját embereit futtatta az argentin forgatás alatt pár civillel kiegészítve, akik az amerikai verzióval, a Feat Factorral ellentétben esetleg némi zsebpénzt vághattak zsebre pár kaszkadőr és gyomorszaggató mutatványért cserébe.

A bukás ellenére Lilu vezetésével a második évad is elindul az RTL-en és a készítők ígérete szerint az első minden gyerekbetegsége már a múlté és a sztárok (Dundika, Patinchin Edina, Anettka, Kovács Lázár, L.L. Junior, Janicsák István, Kasuba L. Szilárd, Kiszel Tünde, Kótai Mihály, MC Ducky, Bebe, Dobrády Ákos, Dombovári Vanda, Fésüs Nelly, Hajas László és Szakál Miklós) szenvedései és megpróbáltatásai a képernyő elég fogják szegezni a nézőt.

Na, persze. Mindenesetre, aki idegösszeomlás közeli helyzetekben akarja látni az RTL Klub sztárjait, annak a Rettegés foka tökéletes megoldás hétfőnként 22.00-tól - a Győzike című sorozat után.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások