Sunshine: Világpremier Budapesten

Sunshine: Világpremier Budapesten

2007. április 1. 15:54, Vasárnap
Vagyis Magyarországon, de az első vetítés mégiscsak a fővárosban lesz, hogy adjunk egy kicsit a Budapest-centrikus országképnek.

A Trainspotting és a 28 nappal később rendezőjének, Danny Boyle-nak az új látványscifije, a Napfény április 5-én robban be a magyar mozikba, megelőzve egy nappal az angol premiert és a többi európai ország bemutatóját (éljen a csütörtöki mozis hét kezdet) és majdnem fél évvel az amerikai nyitányt. (persze, ha precízek akarunk lenni, akkor az időeltolódás miatt pár országban ugyanúgy 5-én, de valamivel korábban bemutatják a filmet.

A nagy érdeklődéssel várt apokaliptikus beütésű scifi egy olyan világba kalauzolja el a nézőt, ahol is a Nap kihűlőfélben van és ezért egy űrexpedíciót indítnak hatalmas mennyiségű robbanótöltettel, hogy "újraindítsák" a csillagot. Az Ikarosz nem tér vissza küldetéséről, nyoma veszik, ezért a Föld utolsó reményként 8 szakemberrel a fedélzetén elindítja az Ikarosz-2-t, mely a bolygó utolsó hasadó anyagaiból készül, Manhattan sziget nagyságú bombával kel útra a Nap felé.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások