Újabb kedvelt amerikai sorozat a TV2-n

Újabb kedvelt amerikai sorozat a TV2-n

2007. április 15. 23:30, Vasárnap
A TV2 mostanában rekordgyorsasággal importálja az új sorozatokat és azonnal műsorra is tűzi őket. A legújabb áldozat egy Amerikában nyáron bemutatott krimikomédia.

Amerikában a Monk - A flúgos nyomozóval került párba a sorozat, idehaza pedig a Monk helyére kerül be a Psych, mely a magyar keresztségben a Psych - Dilis detektívek címet kapta. A történet bár alapjába véve krimi, de mégis sokkal inkább operál a humorral.A főszereplő Shawn Spencer még kiskorában, vaskalapos rendőr édesapja miatt, folyton arra volt rákényszerítve, hogy minden apróságot kiszúrjon a környezetében és felnőttként ebből profitál és telefonos tippekkel segíti a rendőrséget. Egyszer azonban szemet szúr valakinek Shawn folytonos ráhibázása és kérdőre vonják, mire egy rossz pillanatában Shawn azt hazudja, hogy látnoki képességeivel oldja meg a bűnügyeket. Innentől kezdve látnokként a rendőrség szolgálatába kerül és mindent megtesz, hogy különböző hókuszpókuszokkal tartsa fenn a látszatot, miközben megfigyeléseire alapozva segít a nyomozásokban.

A sorozat Amerikában nagy sikerrel debütált, s eleinte úgy is tűnt, hogy még a nagy elődre, a Monkra is ráver nézettségben, de végül győzedelmeskedett a rutin. Ennek ellenére a 15 részes első évadot követően a Psych is megkapta a másodikat, így az Atlanti-óceán túlpartján lakók nyártól már az új részeket élvezhetik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások