Újabb Grindhouse film a láthatáron?

Újabb Grindhouse film a láthatáron?

2007. május 16. 18:04, Szerda
Quentin Tarantino és Robert Rodriguez újabb Grindhouse filmet forgat. A következő mozi az egyik ál-előzetesből lép elő. A Machete főszerepében Danny Trejo kaszabolhat majd.

Miközben a Grindhouse szép lassan eltűnik az amerikai mozikból (és elég komoly bukást könyvelhet el), a rendezőpáros máris a folytatáson gondolkozik. Quentin Tarantino és Robert Rodriguez a film egyik ál-előzeteséből szeretne egész estés filmet forgatni.

A Machete főszerepében Danny Trejo villoghat majd. "Ez nagy dolog lesz" - lelkendezik a színész. "Legközelebb a Machete-t forgatjuk le, melynek Bob és Harvey Weinstein már zöld utat is adott. Azért készítjük a filmet, mert a nézők egyszerűen imádták az előzetest."

A stúdió megadta az engedélyt a veszteséges film újabb "epizódjának" leforgatására. Arról azonban nincs hír, mikor is kezdődne a forgatás valamint kik ennének az alkotótársak. Ráadásul a direktor személye sem biztos, hiszen nem tudni, vajon QT és Rodriguez közösen, vagy valamelyikük önállóan rendezi meg az alkotást.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások