Szeptember 26-án érkezik a Halo 3

Szeptember 26-án érkezik a Halo 3

2007. május 16. 18:15, Szerda
Hollywood idén is sorra hozza ki a nagyközönséget megcélzó, monumentális költségvetésű filmjeit, de a játékot kiadó Microsoft szerint ezek sem képesek felvenni a versenyt a Halo 3-mal.

A cég várakozása szerint a Halo trilógia harmadik, befejező részének első napi bevétele alaposan lepipálja majd valamennyi film, vagy bármilyen szórakoztató termék elsőnapi eladásait. A történelmi nap szeptember 26-án, szerdán érkezik el az európai játékosok számára, mikor is a boltok polcaira kerül Master Chief kalandjait lezáró harmadik Halo rész. A Bungie Studios által fejlesztett játék hasonlóan az első két epizódhoz exluzivitásához kizárólag a Microsoft Xbox 360 játékgépére jelenik meg.

"A Halo 3 szeptemberi megjelenése nem csupán egy játék piacra kerülését jelenti; ez az év legnagyobb szabású eseménye a szórakoztató iparágban." - fogalmazott Peter Moore, a Microsoft szórakoztató részlegének vezetője. "A Halo 3 debütálásával új mércét szeretnénk felállítani a szórakoztató iparban, melyre a játékosok szerte a világban még hosszú éveken keresztül fognak emlékezni." A hatalmas várakozást még tovább fokozva a Microsoft Game Studios május közepén elindította a játék bétatesztjét, ahol a rajongók némi ízelítőt kaphatnak a Halo 3 többjátékos módjából.

Két és fél éve, 2004 novemberében a Halo 2 megjelenésének napján, huszonnégy óra alatt 125 millió dollár értékben talált gazdára világszerte. Közel három évvel a megjelenése után a Halo 2 még mindig a Microsoft játékainak legnépszerűbb tagja: a rajongók közel egymilliárd játékórát töltöttek el a Halo univerzum arénáiban.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások