Keira Knightley lesz Lady Di

Keira Knightley lesz Lady Di

2007. május 30. 19:00, Szerda
A mostanában kalózként sikert sikerre halmozó Keira Knightley bújhat a walesi hercegnő, Diana bőrébe. A tragikus körülmények között elhunyt hercegnőről szóló dráma a világsikerű Diana és a paparazzó című könyvön alapul majd.

A napokban a bulvársajtó nagy része hatalmas betűkkel írta a lapok hasábjain: Keira Knightley abbahagyja a színészmesterséget! Nos, egy pletyka közzététele kétélű fegyver és ez most vissza is üt. A mostanában ugyanis A Karib-tenger kalózai: A világ végén című kalandfilmmel rekordokat beállító színésznő újabb filmszerepet vállalt el.Méghozzá nem is akármilyet! Knightley fogja játszani ugyanis az 1997-ben tragikus és máig tisztázatlan körülmények között elhunyt Diana hercegnőt a róla szóló életrajzi drámában. A sztori alapját a Diana és a paparazzó című regény adja majd, melynek megfilmesítéséért Cannesban hatalmas harc ment.

A producer, Quentin Reynolds elárulta, hogy filmjükkel legalább akkora sikert szeretnének elérni, mint amekkorát a Helen Mirren főszereplésével bemutatott A királynő.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások