Csökkentek a Heroes túlélési esélyei

Csökkentek a Heroes túlélési esélyei

2010. április 20. 23:57, Kedd
Az NBC megrendelte a Parenthood című sorozatának a 2. évadját, így újabb hellyel csökkent a csatorna, egyelőre még be nem töltött egy órás sorozatidőpontjainak száma. A Heroes rajongói kezdhetnek izgulni.

Egy mai NBC-sajtóközlemény szerint a csatorna megrendelte a Parenthood című drámájának a második szezonját, vagyis a nemrégiben indult sorozat jövő ősztől újabb epizódokkal folytatódhat. Ezzel a megrendeléssel az NBC újabb drámával gyarapította őszi sorozatainak számát, vagyis ismét csak eggyel kevesebb szóbajövő helyre juthat be a Heroes.


A Parenthood először akkor került az érdeklődés középpontjába, amikor kiderült, hogy az a Ron Howard is benne lesz a projektben, aki annak idején a Vásott szülők magyar címre hallgató eredeti mozifilmet is rendezte. A széria másodjára pedig akkor került reflektorfénybe, amikor kiderült, hogy nem indulhat el ősszel főszereplője, Maura Tierney rákdiagnózisa miatt. Ekkor halasztotta el a csatorna a bemutatót tavaszra, s idővel Tierney-t is kénytelenek voltak lecserélni - a színésznő helyette Lauren Graham lett.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások