Itthon másik csatornán folytatódik a The Big Bang Theory

Itthon másik csatornán folytatódik a The Big Bang Theory

2013. szeptember 30. 11:04, Hétfő
Itthon már a negyedik csatornán fordul meg rövid idő alatt a The Big Bang Theory, vagy ismertebb nevén, az Agymenők. Az odakint döbbenetes népszerűségű, a poénokat másodpercenkénti közönségkacajjal jelző komédia itthon a Comedy Centralon folytatódik.

Nem az első és nem is a második csatornáját fogyasztja már Amerika legnézettebb tévésorozata, a hétről-hétre tömegeket a képernyő elé leültető Agymenők, vagyis a The Big Bang Theory. Itthon a COOL kezdte meg a szituációs komédia sugárzását, majd pedig az RTLII-re kerültek az új epizódok, s közben az RTL Klub is elkezdte ismételni a régebbi részeket. Természetesen nagy sikert egyik csatornán sem ért el a szitkom, s talán ennek is köszönhető, hogy a hatodik szezonja már a Comedy Centralra kerül.

A premierre október 11-én fog sor kerülni, valamivel több, mint egy évvel az amerikai bemutatót követően. Odakint egyébként már múlt héten elkezdték adni a hetedik szezont, melynek kezdő epizódjait 19 millióan látták. Éppen ezért nem csoda, hogy az elmúlt hetekben elkezdődtek az újabb bértárgyalások, hiszen a fő színészek a jelenlegi 300-350 ezer dolláros epizódonként fizetésüket félmillió dollárosra akarják duzzasztani, hogy 9-10. évadra is a sorozaton dolgozhassanak.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások