Itt a Kiss Béla című horrorfilm előzetese és plakátja

Itt a Kiss Béla című horrorfilm előzetese és plakátja

2013. október 2. 17:00, Szerda
Sajnos a magyar mozikat úgy tűnik, hogy elkerüli a Kiss Béláról szóló német horrorfilm, de az amerikai forgalmazásnak köszönhetően talán nemsokára itthon is többen láthatják az I. világháborús rém történetét.

Németországban januárban mutatták be a mozik a magyar sorozatgyilkosról szóló Bela Kiss: Prologue című horrorfilmet. Az I. világháború idején 23 fiatal nővel végző brutális Kiss történetét sajnos nem láthattuk itthon, de nemsokára más formában talán eljuthat hozzánk Lucien Förstner rendezése. Amerikában ugyanis a zene- és videófilmek forgalmazásával foglalkozó The Orchard szerződést kötött a ShockTillYouDrop elnevezésű horrorfilmes honlappal, mely keretén belül YouTube-csatornát indítanak és négy filmet is megvásárolnak és bemutatnak.


Ezen horrorfilmek Amerikában október végétől kerülnek kiadásra DVD-n, illetve VOD-formátumban, olyan szolgáltatók ügyfelei érhetik el őket, mint az iTunes, Amazon, Hulu, XBox, Playstation, Vudu és a Netflix. Ezen horrorfilmek egyike lesz a Bela Kiss, de a megjelenések sorát Isaac Cravit Solo című, vadonban játszódó thrillerje nyitja, s a filmkvartettben még ott van a Ringu készítőjének, Hideo Nakatának he Complex című filmje, valamint az Anthony DiBlasi-féle Missionary is.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások