Itt az Attila-mozifilm előzetese

Itt az Attila-mozifilm előzetese

2013. október 20. 10:04, Vasárnap
Igaz, hogy a The Asylum gyártásában, de nemsokára mégiscsak láthatunk egy olyan filmet, melynek főszereplője Attila, a hun. Az alkotás természetesen csak lakossági forgalmazásban jelenik meg Amerikában, s nemsokára mi is láthatjuk itthon.

Az Asylum stúdió idei egyik nagy durranása az Attila lesz, mely természetesen Attiláról, a hunról szól, és nem valami hollywoodi blockbuster kvázi másolata lesz, hanem teljesen eredeti produkció. A filmet Emmanuel Itier rendezi, a főbb szerepekben Cheick Kongót láthatjuk, a UFC egyik bajnokát, valamint Poncho Hodgest, Chris Conradot, Todd Grant Kimseyt, Matt Kriegert, Mikayla S. Campbellt, Steve Hankset, Luke Barnettet és M. Steven Feltyt. Az Attila szkriptjét a Sharknado rendezője, Anthony C. Ferrante és a rendező Itier írta.


Érdekesség, hogy a film rendezője nem rendelkezik átfogó gagyifilmes filmográfiával, hiszen 2002 óta inkább csak dokumentumfilmeket készített. Bár annak idején sem az általa jegyzett Scarecrow, sem a Midnight Hour nem számított túl igényesnek. Az Attila hivatalos szinopszisa szerint amerikai katonák akaratukon kívül ellopják Attila, a hun titkos kívánságait, mellyel felkeltik a barbár haragját. A mumifikált harcos ezt követően mindent megtesz, hogy végezzen a behatolókkal.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások