Itthon bukott az év egyik legjobb és legsikeresebb komédiája

Itthon bukott az év egyik legjobb és legsikeresebb komédiája

2013. október 23. 17:03, Szerda
Az Itt a vége Magyarországon is úgy szerepelt, ahogy szinte mindenhol Amerikán kívül, vagyis megbukott. A hazájában több, mint 100 milliós bevételt produkáló komédia bevételei a világ többi részén alig haladták meg a 20 millió dollárt.

A papírformának megfelelően itthon nem nagyon érdekelte a közönséget a meglehetősen bennfentes humorral bíró posztapokaliptikus komédia, az Itt a vége (This is The End). A Seth Rogen által rendezett és a színész barátainak főszereplésével készült film még a legtöbb pénzt termelő 10 film közé sem tudott bekerülni hétvégi teljesítménye alapján.


Az itthon csütörtökön 17 moziban bemutatott Itt a végét 2 737-en nézték meg a multiplexekben, ami 3,7 millió forint bevételt jelentett. Mindez lebontva ez átlagosan mindössze napi 25 nézőt jelent egy napon egy moziba, ami rettenetesen alacsony arány. Persze ez a szereplés nem meglepő, hiszen az olyan filmek, mint az ugyanebből a készítői körből származó például az Ananász expressz is csak Amerikában aratott, a világ többi részét, így Magyarországot hidegen hagyta. Az Itt a vége hazájában 101,5 millió dollár bevételt ért el, a világ többi részén összesen még 22 milliót sem.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások