Megérkezett a Robotzsaru-reboot új előzetese

Megérkezett a Robotzsaru-reboot új előzetese

2013. november 8. 16:18, Péntek
Máris más a leányzó fekvése, gondolták elég sokan a netes visszajelzésekből ítélve, ugyanis a Robotzsaru rebootjának második előzetese már sokkal több pozitív kommentet generált, mint az első trailer.

Megérkezett a Robotzsaru (RoboCop) rebootjának legújabb előzetese, mely már sokkal kedvezőbb fogadtatásban részesült. Az Amerikában február 12-én bemutatásra kerülő alkotást Jose Padilha rendezi, akit sokan az Elit halálosztók rendezőjeként ismerhetnek, a főszereplő pedig a Gyilkosság című tévésorozat sztárja, a svéd Joel Kinnaman lesz.


Az új Robotzsaruban a svéd Kinnaman mellett egyébként olyan színészeket láthatunk, mint Abbie Cornish, Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jay Baruchel, Jennifer Ehle és Marianne Jean-Baptiste. A film egy olyan világban fog játszani 2028-ban, amelyben Amerika drónok segítségével mindegyik háborúját megnyeri. A robottechnológiát egy hatalmas konglomerátum, az OmniCorp tartja kézben, s a cég feltett szándéka, hogy a robotokat Amerikában is elterjessze.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások