Amerikában buktak, nemzetközileg sikeresebbek Schwarzeneggerék

Amerikában buktak, nemzetközileg sikeresebbek Schwarzeneggerék

2013. november 11. 19:03, Hétfő
Amerika nem volt különösebben kíváncsi Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone új filmjére, a Szupercellára. A film azonban nemzetközi viszonylatban lehet hogy még a 100 millió dolláros bevételt is el fogja érni.

Amerikában kifejezetten közepesen debütált a mozikban a Szupercella (Escape Plan) című börtönös akciófilm, melynek Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger a főszereplője. A 10 millió dollár alatt maradó nyitóhétvége gyengébb teljesítményt jelent, mint egy tipikus Jason Statham-akciófilmé. Azonban, mint arról már beszámoltunk, idehaza kifejezetten jól debütált az alkotás, s ugyanez elmondható a többi, Amerikán kívüli piacra is.

A Szupercella az amerikai 23 milliós bevétel mellett eddig 53,5 millió dollár termelt Amerikán kívül. A film például most került bemutatásra Kínában, ahol hétfőtől csütörtökig 13 millió dollárig jutott el, s a hétvégén ez az összeg akár duplájára is nőhet. Arról nem is beszélve hogy jó pár komoly piacon, Németországban, Franciaországban, Ausztráliában, Spanyolországban, Dél-Koreában és Japánban még be sem mutatták az alkotást.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások