Tévésorozat készül egy júliusban bemutatott mozifilmből

Tévésorozat készül egy júliusban bemutatott mozifilmből

2013. december 3. 17:57, Kedd
Alig pár hónappal a mozis premiert követően már (tévé)sorozat formájában folytatódhat a Turbó című Dreamworks-animáció. Karácsonyi ajándékként öt epizód fog érkezni a sorozatból.

Csak júliusban mutatták be a mozik a Turbó (Turbo) című animációs filmet, és decemberben máris sorozatként lesz viszontlátható. Mondhatnánk, hogy tévésorozatként, de nem tévében fog megjelenni, hanem a Netflix elnevezésű stream szolgáltató kínálatában, mégpedig december 24-én. A premier napján öt rész válik azonnal elérhetővé az előfizetők számára, a többi epizódot pedig a tervek szerint a jövő év folyamán lehet majd elérni.


A Dreamworks animációja annak ellenére kap sorozatos verziót, hogy nem lett akkora siker, mint amekkorát elvárnak egy animációtól: Amerikában mindössze 83 millió dollárig jutott el, a világ többi részén pedig 197 millióig, ami egy 135 milliós produkciótól nem éppen kiemelkedő teljesítmény. (Elég beszédes, hogy az eredetileg DVD-s megjelenésre szánt, 50 milliós költségvetéssel rendelkező Repcsik 90 milliós bevételt könyvelhetett el belföldön, igaz nemzetközileg csak 129,5 millióig jutott el.)

A Netflix közleménye szerint egyébként a szinkronhangokat lecserélik, mindössze Ken Jeong marad meg a mozis stábból, aki a manikűrös Kim-Ly hangja volt

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások