Rárepültek a Halálos iramban 7 premierdátumára

Rárepültek a Halálos iramban 7 premierdátumára

2013. december 12. 20:02, Csütörtök
Hivatalosan még el sem halasztották a halálos iramban hetedik részének premierjét, egy másik stúdió már le is csapott a dátumra. Sőt, az újonnan érkező film korábbi premierdátuma is elkelt már azóta.

Még hivatalosan be sem jelentette a Universal stúdió, hogy elhalasztja a Halálos iramban hetedik részének a premierjét, de a konkurencia máris elkezdett helyezkedni. Eredetileg egy stúdió sem akarta filmjeit versenyeztetni az autós mozi ellen, viszont a Fox pár napja A majmok bolygója: Lázadás folytatásával, a Dawn of the Planet of the Apes-szel be is jelentkezett július második péntekére. Ezzel a lépéssel pedig meg is indult a hollywoodi dominóeffektus.

A Dawn of the Planet of the Apes eredetileg július 18-án került volna mozikba, de a 11-i dátum felszabadulásával előre lépett. A felszabadult 18-i időpontban pedig a Warner Bros. mozgatta be a Wachowski-testvére új scifijét, a Jupiter Ascendinget. Mindez azt is jelenti, hogy így a Paramount és az MGM közös filmje, a Dwayne Johnson főszereplésével készült Hercules kvázi egymaga kerül bemutatásra július 25-én.

Egyelőre más film július 11-re még nem jelentkezett be, de nem elképzelhetetlen, hogy a jóval könnyebb ellenfélnek tűnő majmos scifi ellen bevetnek valami komédiát, hiszen a dátum kifejezetten előkelő. A fent említett dátumok közül egyébként 18-án kerül bemutatásra a Repcsik második része, a Planes: Fire and Rescue.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások