Megvan a Homokember főszereplője?

Megvan a Homokember főszereplője?

2013. december 17. 17:56, Kedd
Joseph Gordon-Levitt lehet a főszereplője és a rendezője a Neil Gaiman-féle Sandmanből készítendő mozifilmnek. A rossz hír, hogy az adaptációt a tehetségtelen David Goyer írja.

Múlt hónapban még csak pletykák jelentek meg Joseph Gordon-Levitt szerepvállalásával a Sandmannel kapcsolatban, tegnap a Deadline értesülésében azt közölte, hogy a színész tárgyal a készítőkkel a főszerep eljátszásáról, nemrég pedig Gordon-Levitt meg is erősítette Twitteren, hogy együtt fog dolgozni a filmen a Warner Bros. stúdióval, valamint David Goyer, forgatókönyvíróval.

A szerencsére pár kötet formájában már itthon is kapható a zseniális Sandman című képregény-sorozat, melyet a nem kevésbé zseniális Neil Gaiman jegyez még 1989-ből - a füzeteket eredeti címen, tehát Sandmanként kell keresni a könyvesboltokban és képregényes szaküzletekben.

Gordon-Levitt ráadásul nem csak a főszereplője lesz a Sandmannek, hanem a filmet is ő fogja rendezni. Ez kifejezetten jól hangzik, hiszen első rendezői próbálkozása, a Don Jon nagyon jól sikerült. A színész egyébként a hírt megerősítő tweetjében a "prelude" hashtaget használta, ami arra utalhat, hogy a Prelűdök és noktürnök-történet kerül megfilmesítésre, ami az első 8 füzetet fedi le.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások