Nem túl ütős tévés kínálat vár ránk Szilveszter napján

Nem túl ütős tévés kínálat vár ránk Szilveszter napján

2013. december 28. 00:03, Szombat
Ismét csak meglehetősen közepes kínálattal jelentkeznek a hazai országos csatornák december 31-én.

Jó pár éve jöttek rá a haza tévécsatornák, hogy nem nagyon érdemes erőltetni a saját gyártású produkciókat az év utolsó napján, ugyanis konzervfilmekkel is elég jó nézettséget lehet hozni, ráadásul mindazt szinte minimális munkával. Épp ezért nem meglepő, ha ezúttal sem viszi túlzásba az ünneplést a TV2 és az RTL Klub. Előbbi azért tesz valami pluszt: este héttől Hajdú Péter Frizbijének új epizódját adják, hogy utána nyolctól tízig retró szilveszterezzenek, jelentsen bármit is a "humoros és zenés szórakoztató válogatás" alcím. Ezt már csak filmek fogják követni, sorrendben a Papírkutyák, a Nacho Libre és a Vaskabátok.

Az RTL Klub ismét filmekkel fog próbálkozni fél nyolctól, a Fókusz után, a csatorna kínálata pár komédiából áll: Haláli fegyver, Spárta a köbön és Buliszerviz 3 - A gólyák éve, éjfél után pedig a Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika lesz látható. Érdekes, hogy éjjel fél kettőtől a blokkot a Bombaüzlet?! című színházi kabaré zárja a Thália színházból (író: Litkai Gergely, rendező: Benedek Miklós).

A legtöbb újdonságot talán az M1 fogja kínálni december 31-én, hiszen már kora este szilveszteri Gasztroangyallal jelentkezik, amit a Híradó után A következő! című vetélkedő különkiadása és a Századszor is bejön! című kabaréválogatás követ. 23:05-től a Bagi-Nacsa-féle Szálka vezeti fel a Himnuszt és a köztársaság elnök köszöntőjét.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások