Need for Speed: Porsche Unleashed

Need for Speed: Porsche Unleashed

2000. január 16. 18:35, Vasárnap
Az EA Canada által fejlesztett Need For Speed sorozat legújabb darabjában a játékosok átélhetik a világ leghíresebb és technológiailag egyik legfejletebb sportautóiban, a Porsche cég 50 éves története során gyártott autókban való ezetés izgalmát és örömeit. A Porsce filozófiája olyan szemet gyönyörködtető autókat gyártani, melyek a versenyzés mellett a közutakon is használhatóak. A játékosok beülhetnek az 1948-as 356 Roadstertől kezdve a legújabb, 2000-ben elkészült 996 Porsche Turbo-ig a vállalat teljes termékskálájába és emelett megismerhetnek több Porsche versenyautót is.

A Need for Speed: Porsche Unleashed-ben két új játékmód lesz, melyekben a játékosok álmaik Porschéjában indíthatnak karriert, vagy gyorsasági futamokban érhetnek el sikereket.


Egy pillantás a jellemzőkre:
- Küldetésközpontú vezetés, melynél a vezetni tudást pontozzák (360 fokos fordulatok stb.) és a próbatételekre való reagálást figyelik (pl. egy rendőrautó megjelenése)
- Mélyebb karriermód, aminél fokozatosan fejlődünk: autókat vásárolhatunk, tuningolhatjuk szépségét és teljesítményét, az alkatrészeit meg kell javítani, illetve fel kell újítani. Ennél a játékmódnál egy gazdasági rendszer szereplői vagyunk, kereslet-kinálati viszonyokkal és inflációval. Az autó értéke a történetétől, a rajta végrehajtott módosításoktól függ.
- Gyors versenybe ugrás az azonnali élvezetek érdekében
- Multiplayer támogatás LAN-on vagy modemen keresztül, maximum 8 játékosig; az Internetes játékhoz új szerver modellt dolgoztak ki
- Fizikai modellekel szimulálják az autók állapotát, fejlesztését, az egyes részleteit és sérüléseit is
- A sérülések kihatással vannak az autó teljesítményére és megjelenésére is
- Több mint 80 történelmi, illetve jövőben megjelenő Porsche autóval lehet versenyezni, eredeti motorhangokkal
- A kabinban ülő vezető animált lesz, mely akár meg is fordulhat
- Változó éjszaka-nappal hatások és időjárás, még nagyobb és dinamikusabb ütközések
- Porsche kiállítás videókkal, diafilmekkel, alámondással és statisztikákkal, a vállalat utóbbi 50 évének bemutatása
- Szerteszét Európában kilenc nyíltpályás útvonal és 3 előre tervezett, elágazásokkal teli út alternatív járatokkal, metszéspontokkal, fel és lejárókkal és rövidítésekkel
- Részletesen kivitelezett 3D pilótafülke animált, kivilágított műszerfallal, váltást végző kézzel, eredeti kabinhangokkal (váltás, nyikorgás, zörgés stb.)
- A kabinban a fejmozgások szimulálására elhelyeznek egy kamerát
- A Need For Speed weblapján később új autókat tesznek letölthetővé
- A játék közben lehetséges lesz saját audió CD-t használni (a játék nem tölt)




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások