Nő lesz a következő Thor

Nő lesz a következő Thor

2014. július 17. 17:55, Csütörtök
A képregényes világban októberben mutatkozik be az új Thor - aki nő lesz.

A Comic Con előtt értesülhetett több forrásból is a közönség arról, hogy a Marvel úgy próbálja ismert karaktereit frissíteni, hogy egy női Thort alkot meg. Will Ross, a Marvel képregénykiadó egyik szerkesztője megerősítette, hogy a női Thor sorozata októberben jelenik meg, melynek főhőse nem csak egy "másik Thor" lesz, hanem az egyetlen - aki alkalmas a Mjölnir használatára. Tehát nem arról lesz szó, hogy valaki, egy nő Thor helyére lépne, a főszereplő továbbra is Thor maradna, csak...

A hírnek egyelőre még nincs konkrét filmes vetülete, de az egyértelműnek tűnik, hogy a lépést az ihlette, hogy a Marvel is akar egy erős női szuperhőst, ha már a DC kiadó beveti Csodanőt (Wonder Woman) az Igazság Ligájában. Ez a lépés tehát ahhoz is vezethet, hogy a mozifilmes sorozatban is idővel nemet fog váltani Thor, ami valahol logikus is lenne, hiszen a Thor-széria elsődleges célközönségének mindig is a nők számítottak, többek között a romantikus szállal és Chris Hemsworth vetkőzéseivel próbálták a gyengébb nem képviselőit moziba csábítani.

Ráadásul azért is lenne a filmekben is érthető a váltás, mert egyrészt a harmadik részt követően Chris Hemsworthnek sokkal nagyobb gázsit kellene fizetni a jelenlegi igen alacsony díjazás helyett, valamint a színész sem lelkesedik azért, hogy a Thor 3 vagy a Bosszúállók 3 miatt ismét a főleg tojásfehérjét tartalmazó étrendre álljon át, valamint a szüntelen erősítő gyakorlatokra.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások