Meg is van a King Kong-reboot rendezője?

Meg is van a King Kong-reboot rendezője?

2014. július 31. 16:30, Csütörtök
Újabb tehetséges független filmesre akar lecsapni Hollywood.

Mint arról már beszámoltunk pár napja, a San Diegóban megrendezésre került Comic Con elnevezésű képregényközpontú, ám filmekkel és tévésorozatokkal is foglalkozó nemzetközi rendezvényen bejelentésre került, hogy Skull Island címmel előzményfilm készül King Kongról. A jó hír mindebben az volt, hogy a terv olyannyira konkrét, hogy a Legendary Pictures azt is közölte az egybegyűltekkel, hogy a film 2016. november negyedikén kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

Akkor még nem sokat lehetett tudni a tervezett alkotásról, csak annyi, hogy King Kong eredetének történetét meséli majd el, aminek természetesen egyik korábbi mozifilmhez sem lesz sok köze. A minap a Deadline azonban további értesüléseket osztott meg a Skull Islanddel kapcsolatban. A stúdió állítólag máris ajánlatot tett Joe Cornish-nak, hogy rendezze meg a filmet. Az Idegen arcok (Attack The Block) lehetne tehát az az újabb független filmes, akit egy hollywoodi stúdió pályája elején szuperprodukciókhoz csábít.

A Deadline egyébként még arról is beszámolt, hogy a Koponya-sziget történetének forgatókönyvét a Godzillát is jegyző Max Borenstein írná.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások