Mégis lesz valami az élőszereplős X-Men tévésorozatból?

Mégis lesz valami az élőszereplős X-Men tévésorozatból?

2014. október 8. 08:37, Szerda
Lehet, hogy már a héten bejelentik az X-Men-tévésorozatot.

Már korábban is felvetődött annak ötlete, hogy elkészüljön egy élőszereplős X-Men-tévésorozat, azonban ezen felvetések nem igazán tartalmaztak konkrétumokat, például az sem volt világos, hogy egy csapat történetét vagy egyetlen mutánsét szeretnék áttranszportálni a kis képernyőre. Most úgy tűnik, hogy ismét fellángoltak a pletykák, ezúttal a Bleeding Cool értesüléseinek köszönhetően, s mint azt jól tudjuk, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Ha azt nézzük, hogy mennyi tévés képregény-adaptáció van mostanában, akkor nem is meglepő, hogy felerősödtek a pletykák, melyek szerint a Fox már most kemény erőkkel dolgozik azon, hogy megvalósítsa a mutánsos szériát. Pontos részletek természetesen most sincsenek, de az oldal úgy spekulál, hogy akár már a héten New Yorkban megrendezésre kerülő Comic Conon is bejelenthetik a sorozatot.

Ha eltekintünk az animációs sorozatoktól, akkor eddig háromszor próbálkozott meg Hollywood X-Men-tévésorozattal. 1996-ban készült el a Generation X a hasonló című képregény alapján azonban a pilotot nem rendelték be sorozatnak - cserébe tévéfilmként azért leadták. Ezt követően The Mutant Watch címmel Bryan Singer X-Menes mozifilmje kapott egy kísérő szériát, mely a Blu-rayre került fel. 2001-ben pedig bemutatkozott a tévében az X csapat (Mutant X) és három szezonon át műsoron is maradt. Ez is a hasonló című képregényen alapult, azonban a történéseit nem akarták összemosni a mozifilmes sztorival.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások