Két változatban jön a HTC Desire 620

Két változatban jön a HTC Desire 620

2014. december 2. 20:23, Kedd
A tajvani gyártó két eltérő változatban dobja piacra új telefonját a középkategóriában.

November utolsó napjaiban elsőként a bolgár Nixanbal.com portál számolt be arról, hogy a HTC egy újabb okostelefonnal jelentkezik a közeljövőben, a hivatalos bejelentésre pedig nem is kellett sokat várni. Mivel erre egyelőre a gyártó hazájában került csak sor, meg kell elégednünk az ott megjelent cikkekkel, bár (remélhetőleg) a többi régiót sem hagyják ki a szórásból.

A Desire 620 eszerint két változatban válik elérhetővé. Mindkét példány egy 5 hüvelykes kijelzőt, 720 x 1280 pixel támogatott felbontást, dual-SIM opciót, egy 8 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamerát, 1 GB RAM-ot, egy alapesetben 8 GB-os, de tovább bővíthető belső tárolót, valamint egy 2100 mAh-s akkumulátort kínál, az Android 4.4.4 KitKat, illetve a Sense 6 felhasználói kezelőfelület kíséretében. A Desire 620 mindezt egy 64 bites, 1,2 GHz-en futó négymagos Snapdragon 410 chippel, valamint LTE-eléréssel fejeli meg, míg a Desire 620G esetében hiányzik az LTE támogatása, a processzor feladatait pedig egy 1,3 GHz-es nyolcmagos MediaTek MT6592 chip látja el.

A nyilvánvalóan középkategóriás páros iker-előlapi hangszórókkal jelenik meg, itt a kamera a bal felső sarokban kapott helyet, míg a hátoldalon a HTC logó felett helyezkedik el a már említett 8 megapixeles LED Flash példány. A debütálásra Tajvanon, vagyis a HTC számára hazai pályán, már a héten sor kerül, legalábbis a 620 esetében, hiszen ez hétfőn vált elérhetővé. A 620G némileg később, a hónap közepén futhat itt be, ám a cég egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy a többi régióban mikor és milyen sorrendben mutatná be az új párost.

Az ár egyébként 225 és 160 dollárnak felel meg, bár itt az eredeti hírben még 257 eurós és 320 dolláros árcímkéről esett szó.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások