Nagyobb kijelzővel jöhet az új Moto E

Nagyobb kijelzővel jöhet az új Moto E

2014. december 8. 18:31, Hétfő
A Motorola a kijelző méretén és emellett néhány egyéb komponensen változtathat.

Az idén gazdát cserélő gyártó az elmúlt hónapokban több kedvező ajánlattal is kedveskedett a vásárlóknak, ezek között nemcsak a két Moto G, de a még olcsóbbnak szánt Moto E okostelefon is megtalálható volt. Ez utóbbi hűségszerződés nélkül is mindössze 129 dollárt kóstált, emiatt a vékonyabb pénztárcával rendelkezők is vonzónak értékelhették, most azonban befuthat a készülék frissítése.

A görög illetőségű Techmaniacs weboldal számolt be elsőként arról, hogy a Motorola hamarosan piacra dobhatja a második Moto E okostelefont, amely néhány ponton változik majd az eredeti példányhoz képest. Értesüléseik szerint ugyanis a cég egy valamivel nagyobb, egészen pontosan egy 4,5 hüvelykes érintőképernyővel mutathatja be a készüléket, amely azonban a felbontás terén nem hozna változást, hiszen itt maradna az 540 x 960 pixel. Ezzel természetesen a megoldás fizikai méretei is módosulnának, bár erről egyelőre nincs pontos információnk.

Ami a részletes hardveres listát illeti, ezen – legalábbis a külső forrás jóvoltából – egy Qualcomm Snapdragon 400 processzor, 1 GB RAM, egy LED Flash nélküli 5 megapixeles hátoldali kamera, valamint az LTE-hálózatok támogatása szerepel, míg a szoftveres oldalon már alapesetben is az Android 5.0 Lollipop kapna helyet, annak minden főbb újításával. A kereskedelmi ár várhatóan ezúttal is igen kedvező lehet, a cég mindent elkövet annak érdekében, hogy azt hasonlóan alacsony szinten tartsa, ám a pontos összeget még nem ismerjük.

A görög oldal szerint a Motorola nemsokára bemutatja a készüléket, erre talán most decemberben, avagy a januári CES alatt kerítenek sort.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások