Újabb amerikai sorozatot láthatunk itthon a kinti premier előtt

Újabb amerikai sorozatot láthatunk itthon a kinti premier előtt

2015. február 10. 12:33, Kedd
Az amerikai premierrel egy napon, március 1-jén érkezik az AXN csatornára a Titkok és hazugságok.

Ismét az amerikai premierrel egy időben, egész pontosan pár órával előtte láthatunk idehaza egy tévésorozatot - ezúttal az AXN jóvoltából. A Titkok és hazugságok (Secrets & Lies) odakint az NBC csatornán mutatkozik be március elsején dupla epizóddal, s itthon is ezen a napon láthatjuk a széria első két epizódját 21 órás kezdéssel.


Az ausztrál eredeti alapján készült krimi hivatalos szinopszisa a következő: Ben Crawford (Ryan Phillippe) reggeli futás közben a közeli erdőben megtalálja a szomszéd kisfiú holttestét, a nyomozás során pedig jó szamaritánusból hamar első számú gyanúsítottá válik. Az ügyet egy elszánt és szigorú detektív, Andrea Cornell (Juliette Lewis), kapja meg, aki rögtön felfedez néhány ellentmondást Ben viselkedésében, így a férfi egyből a nyomozás célpontjává válik.
Ben kétségbeesetten igyekszik megvédeni családját a megaláztatásoktól és az ügyet övező médiafelhajtástól. A szomszédok is egyre inkább elfordulnak a családtól, a férfinak pedig rá kell döbbennie, hogy a környezetében mindenkinek van valami rejtegetnivalója. Ben házassága már eddig is romokban hevert, de amikor elhatározza, hogy bármi áron bebizonyítja ártatlanságát, végérvényesen a feje tetejére áll minden.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások