Megvan a Wonder Woman-mozifilm új rendezője

Megvan a Wonder Woman-mozifilm új rendezője

2015. április 17. 10:36, Péntek
Michelle McLarent Patty Jenkins váltja a Wonder Woman rendezői székében.

Mint ismeretes, alig pár napja Michelle McLaren távozott a Warner DC-s képregény-filmjének, a Wonder Womannek a rendezői székéből - a felek kreatív nézeteltérésekre hivatkoztak. A stúdió expressz tempóban kezdte meg utódja keresését, s hamar mg is találta - egy másik tévés rendezőnő személyében. Illetve Patty Jenkins csak némi túlzással nevezhető tévés rendezőnek, hiszen hat epizódot rendezett eddig olyan sorozatokból, mint a Gyilkosság, a Törtetők vagy Az ítélet: család, szemben McLaren több tucat részével, azonban ő elmondhatja magáról, hogy mozis tapasztalata is van, hiszen 2003-ban ő készítette el A rém című filmet, melyért Charlize Theron Oscar-díjat kapott.

Érdekesség, hogy Patty Jenkins neve a szuperhősös képregény-filmek kedvelői számára sem ismeretlen, hiszen egy ideig úgy volt, hogy ő rendezi a Marvel Studios számára a Thor: Sötét világot, csak éppen idővel kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva kénytelen volt passzolni a feladatot, amit később egy másik tévés rendező, Alan Taylor kapott meg, aki kudarcot vallott vele, gyenge filmet tett le az asztalra.

A Wonder Woman, azaz a Csodanő főszereplője természetesen továbbra is Gal Gadot marad, őt először 2016. márciusában láthatjuk a karakter bőrében a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban, a rá szabott mozifilm pedig Amerikában 2017. június 23-án kerül bemutatásra a mozikban.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások