Brutálisan néz ki az új mozis Joker - itt az első hivatalos kép

Brutálisan néz ki az új mozis Joker - itt az első hivatalos kép

2015. április 26. 18:34, Vasárnap
Ismét Oscar-díjas színészre bízták Joker eljátszását. Megérkezett róla az első hivatalos kép.

Korábban már több forgatási fotó is kiszivárgott Jared Letóról, aki Jack Nicholson és Heath Ledger után eljátszhatja a DC-s képregényes univerzum egyik legikonikusabb rosszfiúját, Jokert, így akkora meglepetés nem érte azokat, akik követik a filmes híradásokat. De a többieknek mindenképp újdonság lehet a karakterről kiadott fotó, melyen végre nem csak a fehér arcot és a zöld hajat láthatjuk.

Joker a Suice Squad című filmben fog feltűnni legközelebb. A DC-univerzum rosszfiúiból álló csapatról szóló filmet David Ayer (Az utolsó műszak, Szabotázs, Harag) rendezi és 2016. augusztus ötödikén kerülhet bemutatásra a mozikban. Az Öngyilkos Osztagban Will Smith lesz Deadshot, Joel Kinnaman alakíthatja Rick Flagget, Margot Robbie Harley Quinnt, Jai Courtney Captain Boomerangot, Cara Delevingne Enchantresst, Viola Davis pedig Amanda Wallert. További szereplők: Jay Hernandez, Adam Beach, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale és Common.

A Robert Kanigher és Ross Andru által alkotott Suicide Squad először 1959-ben mutatkozott be a közönség előtt képregény formájában.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások