Hozzáállása miatt rúghatták ki a Star Wars-rendezőt

Hozzáállása miatt rúghatták ki a Star Wars-rendezőt

2015. május 5. 21:02, Kedd
Josh Trank nem egyszerűen távozott, hanem kirúgták a második önálló Star Wars-mozifilm stábjából.

Pár napja látott napvilágot az igen meglepő hír, hogy egy éves előkészítési időszakot követően távozott Josh Trank a Star Wars-antológia sorozat, egyelőre cím nélküli második epizódjának rendezője. Bár mind a rendező, mind a stúdió méltatta a másik felet, illetve előbbi új, eredeti lehetőségekkel teli filmes jövőről beszélt, pontosan tudhattuk, hogy a szakításnak komoly oka van, olyan, ami nem tartozik a közvéleményre.

Hivatalos információ természetesen most sincs a távozás körülményeiről, azonban a The Hollywood Reporter első lapként sikeresen járt utána a történteknek. A THR információi szerint a Disney a Fantasztikus Négyes rebootjának forgatási körülményei miatt döntött úgy, hogy nem tart tovább igényt Trank szolgálataira. A rendező a hírek szerint az F4 munkálatai közben nagyon magába fordult, szinte semmilyen külső tanácsra, meglátásra nem reagált. Trank olykor olyannyira döntésképtelen és kommunikációra képtelen volt, hogy két producernek, Simon Kinbergnek és Hutch Parkernek kellett közbelépnie, és kézbe vennie a produkció irányítását - még egy új vágót is hoztak, hogy fogyasztható végeredmény születhessen..

Az már tényleg csak hab lehetett a tortán, hogy a new orleansi forgatási helyszínen a Trank számára bérelt házban a rendező kutyái több, mint százezer dolláros kárt okoztak a lap forrásai szerint.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások