Tévésorozat lesz Az utolsó csillagharcosból

Tévésorozat lesz Az utolsó csillagharcosból

2015. július 16. 21:33, Csütörtök
Újabb "klasszikusból" lehet tévésorozat.

A negyven felé közelítők gyerekkorának egyik emlékezetes mozis scifije lehetett Az utolsó csillagharcos (The Last Starfighter), még akkor is, ha a végeredmény nem lett túl minőségi, csak 29 millió dollár bevételt szerzett és még a kultstátusz is elkerülte. Akik annak idején látták a filmet, azok nyilván örömittas kiáltást hallatnak, hiszen a Variety információ szerint az eredeti alkotás írója, Jonathan Betuel megpróbál egy Az utolsó csillagharcos-tévésorozatot készíteni The Starfighter Chronicles címmel.


A reboot érdekessége az lenne, hogy nem a mozifilm sztoriját ismételné meg, vagy vinné tovább, hanem egy teljesen új megközelítést alkalmazna, mely egy földönkívüli rendőri szervezetről szólna. A sorozat különlegessége pedig, hogy alkalmazná a virtuális valóságos technológiákat, VR-felszereléssel kibővíthető lenne a nézői élmény.

Érdekességképp íme Az utolsó csillagharcos tartalma a port.hu-ról: Alex Rogan vándor életmódot folytat édesanyjával egy lakókocsi fedélzetén szerte az országban. Az utolsó csillagharcos című játékot játssza naphosszat. Egyszer csak megüti a felső ponthatárt és megjelenik előtte egy furcsa ember. Centauri utazásra hívja Aexet, aki elfogadja az ajánlatot. Amikor elrepülnek, Alex rájön, hogy a Rylos bolygó felé szállnak, ahol pilótákat képeznek ki a csillagközi háborúra Xur ellen. Alexet azonban hazaküldik, amint kiderül, hogy véletlenül sorozták be. Xur emberei felrobbantják az indítópályákat, így Alexnek mégiscsak vissza kell térnie a seregbe, mint az utolsó csillagharcos.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások