Jövőre jön a YouTube Red

Jövőre jön a YouTube Red

2015. október 24. 07:09, Szombat
A videomegosztó platform bejelentette új szolgáltatását, mely offline megtekinthetőséget és reklámmentességet kínál.

A YouTube Red az Amerikai Egyesült Államokban a jövő héttől, a világ más részein 2016-tól lesz elérhető és biztosítani fogja az előfizetőknek a tartalmak reklámmentes megtekintését. A felhasználók gyakorlatilag korlátlan hozzáférést kapnak a felvételekhez, vagyis akkor nézhetik majd meg azokat, amikor és ahol, illetve amely eszközön csak akarják. Az anyagokat el is lehet majd tárolni a különböző készülékeken, így akkor is megtekinthetők lesznek, ha éppen az illető nem lesz online. 2016-tól pedig az ajánlat kiegészül az exkluzív tartalmakkal és ebben nagy szerep fog hárulni a YouTube sztárjaira.

A következő műsorok és csatornák lesznek a YouTube Red kínálatában elérhetők: Scare PewDiePie, Sing It!, Lazer Team, A Trip to Unicorn Island, Untitled Joey Graceffa project, 360 Project from MatPat of Game Theory, Single by 30, Untitled CollegeHumor project, Fight of the Living Dead és I Am Tobuscus.

A portál gyakorlatilag a Netflix stratégiáját próbálja meg lemásolni, ugyanakkor a YouTube Redet össze fogják kötni a YouTube Music ajánlataival. Ennek köszönhetően az utóbbi azzal érvelhet az előfizetők felé, hogy a reklámmentes zene mellé reklámmentesen hozzáférhetnek akár az exkluzív videókhoz is. Aki a szolgáltatást az iPhone vagy az iPad készülékén szeretné használni, annak havonta 12,99 dollárt, míg minden Androidot futtató okostelefonnal és táblagéppel rendelkező személynek havonta 9,99 dollárt kell majd fizetnie.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások