Előzetest kapott a Martyrs amerikai verziója

Előzetest kapott a Martyrs amerikai verziója

2015. december 22. 05:45, Kedd
Sok év után végre elkészült az amerikai Mártírok.

Pascal Laugier 2008-as franca horrorfilmje, a Mártírok (Martyrs) elég kemény horror, ráadásul még közönségsikert is aratott a kritikai elismerések mellett. Már a premier után nem sokkal kiderült, hogy elkészülhet az amerikai feldolgozása, de ennek a változatnak a fejlesztése elég sokáig tartott, ugyanis csak január 22-én kerül bemutatásra - moziban és VOD-formátumban is. Most megnézhetjük, hogy nagyjából mire kell számtalanunk.


A remake-et A visszatérő egyik írója, Mark L. Smith jegyzi, a rendezője pedig a Goetz-testvérpáros, akiknek tavalyelőtti filmje, a Kerülőút (Scenic Route) teljesen korrekt munka volt. A főszereplő Troian Bellisario lesz, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint Kate Burton, Caitlin Carmichael, Toby Huss és Bailey Noble.

Érdekesség, hogy az eredeti filmet a hazai Korhatár bizottság a legszigorúbb korhatárral látta el, s az V-ös kategóriába sorolta. Az eredeti Mártírok története a hivatalos leírás szerint: "Egy több sebből vérző, kegyetlenül meggyötört lányt találnak a rendőrök. Lucie-nak hívják és közel egy éve tűnt el. Nem hajlandó elárulni, hogy ki tartotta fogva, és hogy sikerült megszöknie. A rendőrség később megtalálja azt az elhagyatott vágóhidat, ahol a lány több sorstársával raboskodott, de arra nem sikerül rájönniük, hogy fogva tartóikat milyen cél vezette. Az árvaházba került Lucie egyedül csak a vele egyidős Anna előtt hajlandó megnyílni és csak ők ketten tudnak arról az ártó szellemről, amely szökése óta üldözi a lányt. Tizenöt évvel később egy szemlátomást átlagos családra egy fiatal nő tör rá kezében egy csőre töltött vadászpuskával egyetlen kitörölhetetlen szándék által vezérelve: hogy bosszút álljon."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások