Videón látható a HP Elite X3

Videón látható a HP Elite X3

2016. június 7. 14:06, Kedd
A cég emlékeztetné a felhasználókat arra, hogy Windows 10-es telefonja hamarosan megjelenik.

Február második felében, az idei MWC-t követően számoltunk be arról, hogy Elite X3 néven jön majd a HP saját Windows 10-es okostelefonja, erről azonban az utóbbi hónapokban nem sokat olvashattunk. Most a cég maga jelentkezik, mégpedig három új videóval, hogy mindenkit emlékeztessenek a közelgő megjelenésre.

Ezen videókban sorrendben Terry Myerson Microsoft-alelnök, Steve Mollenkopf Qualcomm-vezérigazgató, valamint Michael Park HP-alelnök tesz rövid nyilatkozatot, amelyben érintik a két cég együttműködését, valamint az ennek gyümölcseként nemsokára a nagyközönség előtt is bemutatkozó okostelefont. A hardveres részletekről nem esik szó, ezzel kapcsolatban azonban már korábban megjelent, hogy erős megoldást várhatunk, így nyugodtan a felső szegmensben helyezhetjük el a készüléket.


Az egyetlen fontos eltérés az MWC alatt bemutatott prototípushoz képest, hogy a videón látható változat már tartalmazza a hátoldalon elhelyezett ujjlenyomat-olvasót. A Windows 10 Mobile ugyan még nem támogatja hivatalosan ezt a komponenst, a HP azonban már februárban jelezte, hogy a végleges verzión mindenképpen helyet szorítanának ennek, így a kiegészítés elérhetővé tétele egyáltalán nem jelent meglepetést. A szoftver a nyáron esedékes Anniversary frissítés részeként készül majd fel ennek támogatására, így nem lesz gondunk annak használatával.

Maga az okostelefon is valamikor a nyár folyamán jelenik majd meg a piacon, a pontos dátumot és a várható árat azonban még nem ismerjük.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások