Megvan az új Predator főszereplője?

Megvan az új Predator főszereplője?

2016. szeptember 13. 17:10, Kedd
Benicio Del Toro lehet a legújabb Predator-film főszereplője.

A Deadline értesülései szerint az Oscar-díjas Benicio Del Toro tárgyal a 20th Century Fox stúdióval, hogy a Ragadozó (Predator) rebootjának főszereplője legyen - a színészt mostanság olyan scifi-akciófilmekben láthattuk, mint A galaxis őrzői vagy a Star Wars: Az ébredő Erő. A film premierje még messze van, a bemutatót 2018. február kilencedikére lőtték be, a majdani Valentin-hétvégére. Ami egyébként azt is jelenti, hogy elég kemény konkurenciával kell majd szembenéznie a horror-scifinek, hiszen ekkor kerül mozikban A szürke ötven árnyalatának harmadik része, valamint a Warner animációs stúdiójának új terméke is.

Az új Predator-film átdolgozásán, újragondolásán a Vasember 3 és a Halálos fegyver forgatókönyvírója, Shane Black dolgozott Fred Dekkerrel, s előbbi a rendezést is elvállalta. Amivel remélhetőleg jól járunk, hiszen az egyik producer a forgatókönyv nagy részét olvasta is, és zseniálisnak, no meg szórakoztatónak tartja az új megközelítést - sőt, egyenesen odáig merészkedett, hogy kijelentse, hogy a nézők is azt fogják mondani a film láttán, hogy annál szórakoztatóbb módon nem is lehetett volna megújítani a franchise-t.

Ha elkészül a film, akkor az a 6. Predator-jelenés lenne a mozikban, hiszen az 1987-es és 1990-es klasszikusokat előbb két Alien Vs. Predator film követte 2004-ben és 2007-ben, majd az Antal Nimród-féle Predators 2010-ben.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások