Itt A Karib-tenger kalózai 5 első előzetese

Itt A Karib-tenger kalózai 5 első előzetese

2016. október 3. 19:29, Hétfő
Megérkezett Jack Sparrow legújabb kalandjainak első előzetese.

A Karib-tenger kalózai ötödik részének, a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Talesnek a forgatására tavasszal és nyáron került sor többek között Ausztráliában, s úgy tűnik, hogy a készítők jól haladnak az utómunkálatokkal, hiszen úgy érezték, hogy pár snittet már meg is mutathatnak nekünk, így kitették YouTube-re a film első ízelítőjét.


A 2017. július hetedikén bemutatásra kerülő film meglehetősen sok halasztás után kerül végre bemutatásra. A rendező a norvég Joachim Ronning és Espen Sandberg, főszereplője pedig Johnny Depp mellett Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, valamint Golshifteh Farahani. A korábbi epizódokból több ismert karakter is visszatér, közülük talán Geoffrey Rush, Kevin R. McNally és Stephen Graham méltó a kiemelésre.

A film története szerint Jack Sparrow-t ismét balszerencse üldözi, amikor éppen régi nemezise, Salazar kapitány karmai közé kerül, aki szellemkalózok élén áll. A film során főhősünknek nem csak az Ördög Háromszögéből kell majd kiszabadulnia, hanem túlélése érdekében meg kell találnia Poszeidón legendás háromágú szigonyát is, melynek segítségével irányítani lehet a tengereket.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások