Nagy visszatérő a Hangya 2-ben

Nagy visszatérő a Hangya 2-ben

2017. február 13. 10:19, Hétfő
Michael Douglas is visszatér az új Hangyára.

Michael Douglas az alant látható Facebook-bejegyzéssel erősítette meg, hogy benne lesz a Hangya folytatásában, a Hangya és a Darázsban (Ant-Man and the Wasp) - ezzel körülbelül nulla meglepetést okozva a rajongóknak, hiszen minden bizonnyal a többség biztos volt abban, hogy ismét láthatjuk Dr. Henry Pym karakterét. Az viszont mindenképpen új információ, hogy a film forgatása júliusban kezdődik.

A Hangya második részét Andrew Barrer és Gabriel Ferrari írja majd, akik nemrég még a Transformers írószobájában dolgoztak a robotos film univerzumának kialakításán. A szuperhős ismerős lesz számukra, hiszen már az első rész szkriptjének átírásán is dolgoztak. A filmet az az Adam McKay rendezheti, aki az első részt írta Edgar Wright távozása után.

A folytatás történetéről korábban az is kiderült, hogy nem heist film lesz, hanem egy új műfajba kóstolnak majd bele a készítők, azt azonban egyelőre még nem kötötték a közönség orrára, hogy melyikbe. Erre a második részre nemcsak Paul Rudd fog visszatérni Scott Langként, hanem Evangeline Lily is Hope Van Dyne-ként. A Hangya 2 premierjére 2018. július hatodikán fog sor kerülni.

A második Hangya-film elkészítése nem meglepetés, ugyanis az Amerika kapitánynál és Thornál is jóval kevésbé ismert szuperhős kalandjai Amerikában nagyjából akkora bevételt hoztak, mint az említettek első mozis kalandjai, s nemzetközileg is nagyjából félúton helyezkedett el közöttük siker tekintetében. Ez számszerűen egyébként annyit tesz, hogy a Hangya hazájában jelenleg 178,5 millió dollárt termelt, Amerikán kívül pedig 231 millió dollár jött össze számára.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások