Forog az Avengers 3 - itt az első videó

Forog az Avengers 3 - itt az első videó

2017. február 15. 12:32, Szerda
Elkezdődött az Avengers: Inifinity War forgatása.

Január végén megkezdődött az Avengers: Inifinity War majdnem egy évig tartó forgatása, s erről a Marvel Studios egy videó formájában be is számolt. Természetesen az anyag nem a konkrét munkálatokról szól, azonban benne a színészek mellett a rendezők, illetve az überproducer is beszél a tervekről és a filmekkel kapcsolatos ambícióikról. Mindannyian úgy vélik, hogy a filmtörténelemben egyedülálló végeredményt tesznek majd le az asztalra, a 2008-ban a Vasemberrel indított Marvel-univerzum történetének kulminációját.


A Bosszúállók című Marvel-filmsorozat harmadik és negyedik részét Anthony Russo és Joe Russo rendezi, akik az Amerika kapitány: Polgárháborút is készítették. A korábbi tervekkel ellentétben csak az első film címe lesz az Infinity War, mert nagyon más, a többitől elkülöníthető filmeket akarnak készíteni. A szereplők között ott lesz (a névsor nem tekinthető végelegesnek): Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Chris Pratt, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Pom Klementieff, Tom Holland, Peter Dinklage és Josh Brolin, valamint A galaxis őrzői szereplőgárdája.

Persze még a 3. Marvel Fázis más filmeket is tartalmaz majd. Május 5-én A galaxis őrzői második része kerül mozikba, ezt július hetedikén követi a Spider-Man: Homecoming, november 3-án pedig a Thor: Ragnarok. 2018. február 16-án érkezik a Fekete Párduc, július 6-án a Hangya és a Darázs, 2019. március 8-án Captain Marvel, és az egyelőre még cím nélküli Avengers 4 2019. május harmadikán zárja le (talán) a fázist.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások