Megvan, miről fog szólni a John Wick-tévésorozat

Megvan, miről fog szólni a John Wick-tévésorozat

2017. július 12. 12:09, Szerda
Végre elkezdtek szivárogni az infók John Wick-tévésorozatban ügyben.

Még a John Wick 2 premierje idején számoltunk be arról, hogy a készítők azt nyilatkozták, hogy már majdnem megírták az újabb rész forgatókönyvét, valamint, hogy az ötletükből mégsem lesz mozifilm lesz, hiszen kiderült, hogy a Lionsgate stúdió más platformra szeretné felhasználni a sztorit, vagyis John Wick előzmény tévésorozatot akarnak készíteni.

Nemrég az is kiderült, hogy a tévés spinoff címe The Continental lesz, és elég sok mindenben fog kapcsolódni a filmekhez, a középpontjában pedig a Continental szálloda lesz, illetve a lánc, hiszen több hotel is szerepet kap a világ minden részén. És a készítők szerint még arra is jó esély van, hogy John Wick karaktere feltűnik a sorozatban, de azt siettek leszögezni, hogy nem róla fog szólni a széria.

Miután az első rész Amerikában 43, a világ többi részén pedig 46 millió dollár bevételt gyűjtött mindössze 20 milliós költségvetése után, addig a második erre rátett egy lapáttal, hiszen csak Amerikában 92 millióig mászott el, amihez nemzetközileg még 77 millió járult.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások