A Wizards & Warriors arany lett

A Wizards & Warriors arany lett

2000. szeptember 15. 12:01, Péntek
Az Activision bejelentette, hogy a Wizards & Warriors aranylemezre került, elküldték sokszorosításra, és szeptember 26-án a boltokban lesz.

A játék egy kalandozásra küldi a játékosokat Gael Serran birodalmán keresztül, és több, mint 120 óra akcióval büszkélkedik. A játékosok egy hat kalandorból álló csoportot irányíthatnak, hogy megsemmisítsék Lord Cet-et. Hogy ezt a célt elérjék, egy-két féle fémmel készített - egyik áldott, a másik átkozott - kardot kell találniuk.

A harc egy "alkalmazkodó időállapot" terven keresztül lett megoldva, amely segítségével a játékosok a játékot a saját ritmusuk szerint játszhatják, a körökre osztottól a teljes valós időig. Ha valaki valós időben játszik, és megáll, hogy kiválasszon egy bizonyos varázslatot vagy megfontolja az akciótervét, az idő is megáll. Így a lassabb vagy többet gondolkozó játékosok nem lesznek gondban, és a nagy sebességgű profik sem lesznek visszafogva.

A játékosok a karaktereiket 30 egyedi tulajdonság, 50 egyedi karakter jellemző és 11 klán alapján építhetik fel, ebben van ember, ork, és pár egyedi olyan faj, mint a gyíkember. Ha valaki kiválasztott egy klánt, képes tovább finomítani a karakterét 15 eltérő szerep szerint, vagy karakterosztály szerint, mint varázsló, tolvaj, ninja vagy paladin.

A játékban több mint 300 szörny lesz 75 fajból és több, mint 100 karakter. A három főbb Gael Serran város a középpont. Ezekben a középpontokban három hatalmas külső helyszín is van, az erdő, a hegység és a folyó, valamint 10 belső helyszín, mint kastélyok, várbörtönök és templomok. A gépigény Pentium 233 és 64MB RAM, 3D gyorsító támogatott Direct3D-n keresztül, de utóbbi nem szükséges.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások