Valami Amerika 3: itt az első előzetes

Valami Amerika 3: itt az első előzetes

2017. október 26. 06:17, Csütörtök
Teasert kapott a Valami Amerika harmadik része.

Február 15-én kerül bemutatásra a hazai mozikban a Valami Amerika 3, melynek elkezdődött a vélhetően hosszúra nyúló reklámkampánya. Először egy teaser kerül a netezők, illetve a moziba járók elé, melyben Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs, valamint Faragó András karaktere tűnik fel.


A Herendi Gábor rendezésében készült filmre mindenki vissza fog térni, aki számít, illetve szerepelt korábban: Szabó Győző, Pindroch Csaba, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs és Faragó András. A történet akciódúsabb lesz, mint az előző rész, és a filmben Bala bandájának vetélytársaként fel fog tűnni egy másik bűnszövetkezet is.

A harmadik rész hivatalos szinopszisa: "Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?"

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások