175 millió dollár gyűlt össze a Star Citizen fejlesztésére

175 millió dollár gyűlt össze a Star Citizen fejlesztésére

2017. december 23. 21:00, Szombat
A Star Citizen fejlesztésére már összegyűlt 175 millió dollár és a fejlesztők ezért elárultak pár részletet a Squadron 42-ből is.

A jelek szerint a Cloud Imperium Games nem ijedt meg a Crytek peres kérvényétől, hiszen ma kihirdették, hogy elérték a 175 millió dolláros összeget, mely adományokból gyűlt össze. És ha már kiálltak egy közleménnyel a sajtó elé, rögtön meg is osztottak pár érdekes információt a Star Citizen szóló játéka, a Squadron 42 kapcsán is. A legfontosabb, hogy a sztori nagyon fontos szerepet kap majd, a forgatókönyv 1600-1700 oldal hosszú.

Az ellenfelek Mesterséges Intelligenciája még kidolgozás alatt áll, ám a karakterek már képesek egymással kommunikálni, fedezékbe bújhatnak és reagálnak a megjelenésünkre is. A Squadron 42 le sem tagadhatja, hogy a Wing Commander volt rá a legnagyobb hatással és ezt a ma kikerült, több mint egy órás videóban is láthatjuk. Ebben végre a játékmenetet is megtekinthetjük és mind az űrhajós harcok mind pedig a bolygó felszínén zajló ütközetek látványosnak tűnnek.



Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások