Márciusban alaposan el leszünk látva játékokkal

Márciusban alaposan el leszünk látva játékokkal

2018. február 26. 19:40, Hétfő
Márciusban bőven lesz miből választani, hiszen számtalan játék érkezik mind PC-re mind konzolokra.

Márciusban rengeteg játék érkezik és minden műfaj képviselője meg is jelenik a felsorolásban. Szóval ne is szaporítsuk a szót, lássuk a kínálatot. Rögtön március 1-én érkezik a Battlezone 2: Combat Commander, mely egy kultikus játék újragondolása lesz. Március 2-án jön a Guns, Gore & Cannoli 2, mely a sikeres platformer folytatása és talán még viccesebb is lesz elődjénél. 6-án a Final Fantasy XV és a Fear Effect Sedna próbálja megtalálni a saját maga közönségét.


Március 8-án a Hearts of Iron IV: Waking the Tiger érkezik, mellyel a népszerű stratégia kap újabb kiegészítőt. 13-án az Assassin's Creed: Origins - Curse of the Pharaohs bővíti tovább a Ubisoft univerzumát és vele egy napon érkezik a The Raven Remastered is. Az ünnepi március 15-i napon a Surviving Mars, míg utána egy nappal a Hakuoki: Edo Blossoms jelenik meg. A hónap másik Assassin's Creed címe, a Rogue Remastered 20-án érkezik meg a kikötőkbe és derül ki, hogy mennyire érdekli a rajongókat a régi részek feldolgozása. Ha pozitív a fogadtatás, akkor feltehetően érkezik az Assassin's Creed III Remastered is majd valamikor.

Szintén 20-án érkezik a Sea of Thieves, mely kapcsán ugye már volt elég botrány (az Xbox Game Pass berkeiben ingyen lesz elérhető, így számos viszonteladó felszámolta az Xbox One részlegét), így érdeklődve várjuk az eladási adatokat. 27-én a Far Cry 5 tarolja le feltehetően a teljes piacot, hiszen az őrült szektás kaland a szintén elég őrült kiegészítőivel bizonyára képes lesz milliós tábort megszólítani. A végére maradt a Frostpunk, mely 31-én érkezik.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások